ND Pride Belgium

ND Pride Greece

Καλωσορίσατε στο Νeurodiversity Pride Greece!

Το ND Pride Greece είναι μια πρωτοβουλία που συστάθηκε από και για όλους τους νευροδιαφορετικούς ανθρώπους και τους συμμάχους τους. Όλα τα άτομα με οποιοδήποτε νευρότυπο είναι καλοδεχούμενα στη γιορτή μας.

Είναι μια μέρα θετικού αυτοστοχασμού, γνήσιας εκτίμησης, ζεστασιάς, επαναστατικής χαράς και αλληλεγγύης. Είναι μια μέρα που αναλογιζόμαστε τη σημασία του να είμαστε αυθεντικά σε όλες μας τις νευροαποκλίνουσες από την τυπικότητα εκφράσεις και να είμαστε περήφανα, συνεχίζοντας να επιλέγουμε να είμαστε ο εαυτός μας, η εαυτή μας. Neurodiversity Pride, Ιούνιος 2024

 

Αυτή είναι η πρόσκλησή σου για το ND Pride 2024!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο ND Pride 2024, της ετήσιας γιορτής υπερηφάνειας για όλα τα νευροαποκλίνοντα άτομα και τους συμμάχους τους παγκοσμίως! Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί τον 7ο επίσημο εορτασμό της Ημέρας Υπερηφάνειας της Νευροποικιλότητας στις 16 Ιουνίου, που διοργανώνεται για και από την κοινότητα των νευροδιαφορετικών, με την υποστήριξη της ομάδας ND Pride 2024, των εθελοντών και του Neurodiversity Foundation. Επιπλέον, πολλές κοινότητες, οργανώσεις και εμπνευστές του

κινήματος της Νευροδιαφορετικότητας φιλοξενούν διάφορες δραστηριότητες από τις 10 έως τις 17 Ιουνίου. Στην Ελλάδα φέτος είναι η πρώτη μας απόπειρα εορτασμού της Μέρας Υπερηφάνειας Νευροποικιλότητας.

Τι είναι η ND Pride, Neurodiversity Pride Day;

Το ND Pride αντιπροσωπεύει την αποδοχή, τη συμπερίληψη και την εκτίμηση για τη μοναδικότητα των νευροαποκλίνων ατόμων. Όπως η LGBTQ κοινότητα έχει την εβδομάδα υπερηφάνειας της, το ND Pride είναι μια ημέρα υπερηφάνειας για όλους τους νευροαποκλίνοντες ανθρώπους από το 2018, όχι μόνο στην Ολλανδία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες όπου γιορτάζεται αυτή η ημέρα. Ο όρος «νευροαποκλίνων/ουσα/ον» περιλαμβάνει όλες τις ομάδες με εγκεφάλους που λειτουργούν μοναδικά (αυτιστικά, δυσλεξικά, δυσπρακτικά άτομα, άτομα με ΔΕΠ-Υ, OCD, χαρισματικά και πολλά άλλα***), με ή χωρίς επίσημη διάγνωση, έμφυτη και επίκτητη. Είναι μια μέρα θετικού αυτοστοχασμού, γνήσιας εκτίμησης, ζεστασιάς, επαναστατικής χαράς και αλληλεγγύης μαζί με όλα τα άτομα με μοναδικό μυαλό. Είναι μια μέρα που αναλογιζόμαστε τη σημασία του να είμαστε αυθεντικά σε όλες τις νευροαποκλίνουσες διαφορές μας και να είμαστε περήφανα για το πώς κάνουμε τον κόσμο πιο όμορφο και καλύτερο – ενάντια στην παλίρροια της κανονικοποίησης – συνεχίζοντας να επιλέγουμε να είμαστε ο εαυτός μας.

Πληροφορίες

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με ημερομηνίες, δραστηριότητες, εκδηλώσεις, πώς να προσθέσετε τη δική σας εκδήλωση, πρόσβαση, σημαίες, κιτ κοινωνικών μέσων, κεντρικές παρεμβάσεις, προγράμματα πόλης, ονόματα, την κύρια δράση, τους 3 κανόνες για τους διοργανωτές και τον τελικό στόχο.

Πότε: Η Ημέρα Υπερηφάνειας Νευροποικιλότητας είναι κάθε χρόνο στις 16 Ιουνίου. Οι δραστηριότητες διοργανώνονται για το 2024 από τις 10 έως τις 17 Ιουνίου, αυτή η εβδομάδα ονομάζεται «Εβδομάδα Υπερηφάνειας της Νευροδιαφορετικότητας».

Δραστηριότητες: Στον ιστότοπο neurodiversityprideday.com, υπάρχει μια σελίδα δραστηριοτήτων με προτάσεις για νευροαποκλίνοντα άτομα, για οικογένειες με νευροδιαφορές και για φίλους. Για την Ελλάδα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα neurodiversityprideday.com/greece

Εκδηλώσεις: Οι δραστηριότητες για οργανισμούς, εταιρείες και δημόσιους θεσμούς οργανώνονται κυρίως από τους ίδιους τους και συνήθως προορίζονται για εσωτερικούς υπαλλήλους και μέλη δικτύων νευροδιαφορετικότητας. Για έμπνευση, δείτε δραστηριότητες για (εμπορικές) εταιρείες και για (μη κερδοσκοπικούς) οργανισμούς.

Δημόσιες εκδηλώσεις: Εκτός από τις δραστηριότητες, υπάρχουν επίσης εκδηλώσεις, όπως ένα τριήμερο συνέδριο «NeuroEmergence», ένα 24ωρο Raid Rave με ND DJs (διαθέσιμο στο ndpride.online), τοποθετήσεις/παρέμβασεις από ομιλητές και πολλά άλλα. Το πλήρες ημερολόγιο θα βγει την 1η Ιουνίου για να δώσει την ευκαιρία σε όλα να προσθέσουν τις δημόσιες δραστηριότητές τους.

Προσθέστε τη δική σας εκδήλωση: Εάν η δική σας δραστηριότητα ή εκδήλωση είναι ανοιχτή σε άλλους/ες/α και τα όποια εισιτήρια είναι δωρεάν και πραγματοποιείται μεταξύ 10 και 17 Ιουνίου, μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας δραστηριότητα στο ημερολόγιο δημόσιων εκδηλώσεων.

Πρόσβαση: Όλες οι δραστηριότητες είναι γενικά δωρεάν ή καλύπτουν το κόστος και ο καθένας.η καθεμία/ το καθένα από κάθε νευρότυπο είναι ευπρόσδεκτος/η/ο.

Σημαίες: Επισκεφτείτε το “Flagstore” στο διαδικτυακό κατάστημα για να λάβετε μια επίσημη σημαία του Neurodiversity Pride Day, σε μεγέθη small, large ή XL. Η σημαία XL συνιστάται για ύψωση σημαιών (αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας ND Pride), η μεγάλη είναι συχνά κατάλληλη και για μικρότερους ιστούς σημαίας. Συμβουλές για τα τρία διαδικαστικά βήματα σε ένα ύψωμα σημαίας ND Pride μπορείτε επίσης να βρείτε στον ιστότοπο.

Κιτ κοινωνικών μέσων: Κατεβάστε το κιτ κοινωνικών μέσων ή τα λογότυπα από την ιστοσελίδα για να διαδώσετε το μήνυμα. Προγράμματα πόλης: Υπάρχουν προγράμματα τοπικών δραστηριοτήτων σε διάφορες πόλεις. Αν κάτι συμβαίνει στην πόλη σας ή θέλετε να οργανώσετε κάτι μόνοι σας, προσθέστε το στο ημερολόγιο για να συμμετάσχουν και άλλοι/ες/α.

Κεντρικές ομιλίες: Πέρυσι υπήρξαν βασικές ομιλίες από την Jessica McCabe (HowtoAdhd) και τη Nancy Doyle (GeniusWithin). Υπάρχουν και πάλι μερικές πολύ ιδιαίτερες κεντρικές ομιλίες φέτος. Αυτά θα καταγραφούν επίσης και θα γίνουν ορατά στο ημερολόγιο εκδηλώσεων στην κεντρική σελίδα στις 16 Ιουνίου.

Κύρια Δράση: Παρόλο που διοργανώνονται πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, ο πραγματικός πυρήνας της ημέρας είναι η παράδοση για τα νευροαποκλίνοντα άτομα να αφιερώνουν ένα λεπτό (ή περισσότερο) για να αναλογιστούν αυτά για τα οποία είναι περήφανα ως νευροαποκλίνοντα άτομα, με αρμονία και αυτο-αποδοχή όλων των διαφορών τους. Και για τους «σύμμαχους» (μέλη της οικογένειας, φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους, μέλη της κοινότητας) να σκεφτούν τι εκτιμούν στους αγαπημένους τους νευροαποκλίνοντες ανθρώπους.

Ονόματα: Neurodiversity Pride Day, δημιουργήθηκε το 2016 και ξεκίνησε το 2018, με τα χρόνια έχει λάβει πολλά (επιτρεπόμενα) ψευδώνυμα όπως ND Pride (από το 2019), Neurodivergent Pride Day (από το 2020), Neurodiversity Day/Weekend/Week (από το 2021). Τα δύο παλαιότερα ονόματα χρησιμοποιούνται συχνότερα από τους διοργανωτές.

Τελικός στόχος: Ο απώτερος στόχος και το σχέδιο είναι να γίνει η Ημέρα Υπερηφάνειας της Νευροποικιλότητας αναγνωρισμένη διεθνής ημέρα στο Παγκόσμιο Ημερολόγιο των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να μπορεί να γιορτάζεται ανοιχτά παγκοσμίως σε κάθε χώρα. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Υπερηφάνειας της Νευροποικότητας, η προπαρασκευαστική ερευνητική ομάδα θα παρουσιάσει την πρόοδό της.

Κανόνες για τους διοργανωτές:

1) χωρίς διακρίσεις

2) χωρίς εστίαση σε θλιβερές ιστορίες

3) οργανωθείτε με νευροαποκλίνοντες, ποτέ χωρίς.

Ερωτήσεις: Πολλές ερωτήσεις απαντώνται στη σελίδα FAQ. Εάν αυτό που ψάχνετε δεν είναι εκεί. email info@neurodiversityprideday.com

Τρόπος Συμμετοχής:

• Γίνετε ενεργοί/ες/ά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιραστείτε το μήνυμά μας.

• Ρίξτε μια ματιά στις δραστηριότητες ή στις εκδηλώσεις.

• Ενημερώστε τους συναδέλφους, τους φίλους ή την οικογένειά σας και ενθαρρύνετε τη συμμετοχή.

• Οργανώστε μια εκδήλωση ή μια δραστηριότητα εντός της κοινότητάς σας, στην τοποθεσίας σας.

• Κάντε τη γιορτή σας εμπεριεκτική και ανοιχτή σε όλους τους νευροαποκλίνοντες ανθρώπους και συμμάχους.

• Δείξτε αλληλεγγύη με όλους τους νευροαποκλίνοντες ανθρώπους παγκοσμίως, υψώνοντας τη σημαία του ND Pride.

• Γιορτάστε την ημέρα με τον δικό σας τρόπο.

Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας!

Ενημερώστε μας πώς θα συμμετάσχετε και μείνετε συντονισμένοι μέσω των email μας για περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τις ομιλίες, τα προγράμματα κ.τ.λ. Με Αγάπη & Υπερηφάνεια Ομάδα ND Pride 2024 & Neurodiversity Foundation Αποποίηση ευθύνης: Τα κείμενα στους ιστότοπούς μας είναι γραμμένα με προσοχή από άτομα που αγαπούν τα νευροαποκλίνοντα άτομα. Παρά την προσοχή μας, τα κείμενα μπορεί να περιέχουν λάθη, παρεξηγήσεις ή να εκληφθούν ως προσβλητικά. Ενημερώστε μας και μετά θα το προσαρμόσουμε. Είμαστε άνθρωποι, κάνουμε λάθη και αγαπάμε την ανατροφοδότηση.

 

Unveiling Exclusion: The Design World’s Neglect of Neurodiversity and Disability

 

ND Pride Belgium

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε | How to Participate

Στο χώρο του προγράμματος, προσθέσαμε τις δραστηριότητες για νευροδιαφορετικούς ενήλικες, νευροδιαφορετικά παιδιά και νευροδιαφορετικούς θεραπευτές. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε άλλες επιλογές στη σελίδα με τις δράσεις με ιδέες για νευροαποκλίνοντες ανθρώπους, για φίλους της νευροδιαφορετικής κοινότητας και για οργανισμούς ή εγχειρήματα συμπεριληπτικά στη νευροποικιλότητα.

Πώς να υποστηρίξετε | How to Support

Η πρώτη έκδοση του ND Pride Greece επικεντρώνεται στο να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο μοιράσματος για όλους τους νευροδιαφορετικούς ανθρώπους. Είναι μια προσπάθεια που θέλει να είναι αυθεντική, ενημερωμένη αποκλειστικά από την κοινότητα, στηριγμένη στη βιωμένη εμπειρία των ανθρώπων, χειραφετητική, από τα κάτω, χωρίς καμία διάθεση εμπορευματοποίησης ή ιδιοποίησης από νεοφιλελεύθερες πρωτοβουλίες και οπτικές. Εργαζόμαστε ενεργά για την οργάνωση ενός μοναδικού προγράμματος για τα νευροαποκλίνοντα άτομα που ζουν στην Ελλάδα και τους συμμάχους τους και κάθε βοήθεια που εναρμονίζεται με τις βασικές αξίες μας είναι ευπρόσδεκτη! Για παράδειγμα,με τη διάδοση του μηνύματος μας και τη ζύμωση, με την ανταλλαγή πληροφοριών για την Ημέρα Υπερηφάνειας Νευροποικιλότητας και τις δραστηριότητες, τη συμμετοχή στις δραστηριότητες ή το διαδικτυακό πρόγραμμα, την παροχή επιπλέον πρακτικής υποστήριξης τις μέρες της Εβδομάδας Περηφάνιας Νευροποικιλότητας, την ανταλλαγή εμπειριών και προσωπικών εμπειριών – κάθε μορφή υποστήριξης είναι ευπρόσδεκτη! Εάν θέλετε να υποστηρίξετε, επικοινωνήστε με την πρωτουργό του ND Pride Greece Sofia Haraklia ή την ομάδα του ND Pride.

ΔΡΩΜΕΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ND PRIDE WEEK GREECE 10-17 IOYNIOY 2024

Διαδικτυακό πρόγραμμα για θεραπευτ@ | Online Program For Therapists Σάββατο 15/6 στις 20:00

Διαδικτυακό πρόγραμμα για θεραπευτές

Μάζωξη νευροδιαφορετικών θεραπευτών

Συνδέσου, γνώρισε άλλες/ους/α και αν το επιλέξεις μοιράσου. Αυτή η συνάντηση είναι για διαγνωσμένους και αυτοδιαγνωσμένους ανθρώπους, εγγενώς νευροδιαφορετικούς ή ανθρώπους με επίκτητη νευροδιαφορετικότητα.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος:

Topic: Συνάντηση Νευροδιαφορετικ@ Θεραπευτ@
Time: Jun 15, 2024 08:00 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86844126641?pwd=FJblCxmffDPXnAJ0jm4OBDgaWYJmih.1
Meeting ID: 868 4412 6641
Passcode: 353501

 

Διαδικτυακό πρόγραμμα για ενήλικ@ | Online Program for Adults Κυριακή 16/6 στις 22:00

Διαδικτυακό πρόγραμμα για ενήλικες

Μάζωξη νευροδιαφορετικών ενηλίκων

Συνδέσου, γνώρισε άλλες/ους/α και αν το επιλέξεις μοιράσου. Αυτή η συνάντηση είναι για διαγνωσμένους και αυτοδιαγνωσμένους ανθρώπους, εγγενώς νευροδιαφορετικούς ή ανθρώπους με επίκτητη νευροδιαφορετικότητα.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος:

Topic: Συνάντηση Νευροδιαφορετικών Ενηλίκων Ανθρώπων
Time: Jun 16, 2024 10:00 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/89312499751?pwd=Pskdqf17Pprzwmb18lxtUfANgLdIzp.1
Meeting ID: 893 1249 9751
Passcode: 631760

 

 

Body doubling
Πέμπτη 13/6 στις 22:00

Διαδικτυακό πρόγραμμα για ενήλικες

Μάζωξη νευροδιαφορετικών ενηλίκων

Συνδέσου, αν θελεις μίλησε, αν δεν θέλεις μη μιλήσεις και δημιούργησε ένα χώρο για να ολοκληρώσεις
ό,τι έχεις αναβάλλει ξανά και ξανά, να πληρώσεις λογαρισμούς, να κατεβάσεις τα καλοκαιρινά ρούχα, να
τελειώσεις μια εργασία, να πλέξεις, να μουτζουρώσες, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Εδώ είναι οι σύνδεσμος:
Topic: Body Doubling
Time: Jun 13, 2024 10:00 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81595723968?pwd=VitooVgoKskAnnKsMh5L2f3Ltd3MyR.1
Meeting ID: 815 9572 3968
Passcode: 011784

 

 

 

SPIN Αγγλικά
Παρασκευή 14/6 στις 20:00

Διάβασε εδώ!English_SPIN

Έχεις πάθος, αγάπη, special imterest τα αγγλικά; Συνδέσου να γουστάρεις!

Εδώ είναι ο σύνδεσμος:
Topic: SPIN English Language Meeting
Time: Jun 14, 2024 08:00 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81721593925?pwd=6HG4WXOrswYqoSGKPLuhtOjKBdSdJ4.1
Meeting ID: 817 2159 3925
Passcode: 068739

Body doubling
Παρασκευή 14/6 στις 22:00

Ζέστη, βράδιασε, μόλις κάπως δρόσισε. Συνδέσου and get things done με παρέα.

Topic: Body Doubling
Time: Jun 14, 2024 10:00 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88284344092?pwd=Sp1Zd73Isi0SGdm4zDRl6rcYaabA7U.1
Meeting ID: 882 8434 4092
Passcode: 369949

 

 

 

 

Ας χορέψουμε!

Οι DJ’s Moonwyrm και the Wyrmlings διοργανώνουν 24ωρο NeuroDance, που ξεκινάει στις 15
Ιουνίου. Μπες στο χορό μέσα από την οθόνη σου και προσκάλεσε φίλους! Για να μπεις, συνδέσου
στο ndpride.online για δωρεάν είσοδο στο πάρτυ.
https://www.neurodiversityprideday.com/dance/

Έλα στο τριήμερο συνέδριο Neuroemergence

Ένα τριήμερο (13-15 Ιουνίου) δωρεάν διαδικτυακό συνέδριο, με ανθρώπους από την κοινότητα και ζυμωμένους με την κοινότητα, εργαστήρια, συναντήσεις και άλλα, που λέγεται “NeuroEmergence”
οργανώνεται στο Hyhyves από την Neurodiversity Education Academy.
Εδώ είναι ο σύνδεσμος:
https://www.neurodiversityeducationacademy.org/schedule/neuroemergence-2024

Συνάντηση γονείς και αδέρφια νευροδιαφορετικών παιδιών
Κυριακή 16/6 στις 20:00

Ελάτε να γιορτάσουμε, να γελάσουμε, να ενδυναμωθούμε και να μοιραστούμε τί αγαπάμε και εκτιμάμε
στα συγγενικά μας πρόσωπα, ακριβώς επειδή είναι νευροδιαφορετικά και όχι παρά το γεγονός ότι είναι
νευροδιαφορετικά, όπως συνήθως τίθεται το ερώτημα.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος:
Topic: Γονείς & Αδέρφια Νευροδιαφορετικών Παιδιών
Time: Jun 16, 2024 08:00 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85854329821?pwd=QaJrM2lobeZQFhJrDzsCGO9O7mATgL.1
Meeting ID: 858 5432 9821
Passcode: 508820

Διαδικτυακό πρόγραμμα για νευροδιαφορετικά παιδιά | Online Program for ND Kids

Διαδικτυακό πρόγραμμα για νευροδιαφορετικά παιδιά

Δραστηριότητες για νευροδιαφορετικά παιδιά

Αυτές οι δραστηριότητες είναι για διαγνωσμένα και αυτοδιαγνωσμένα παιδιά/ανηλίκους, εγγενώς νευροδιαφορετικά ή με επίκτητη νευροδιαφορετικότητα.

 

”80 κάρτες κινήτρων-έμπνευσης-ενθάρρυνσης-θετικής επιβεβαίωσης για παιδιά” από την Neurodiversity Education Academy link

Παίξε, αφουγκράσου και ενδυνάμωσε τον εαυτό σου!

Εδώ είναι ο σύνδεσμος:

Ζωγράφισε ” ποια είναι η δύναμή σου;”.

Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητά σου για να συνδεθείς με την κοινότητά σου! Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητά σου για να εκφραστείς!

Εδώ είναι ο σύνδεσμος: https://piccl.es/MFSTSW

Για φίλες, φίλους και συμμάχους | Online Program for friends & allies

neuroinclusive_listening1Εξασκήσου στην νευροσυμπεριληπτική ακρόαση

Δράση με χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης | Social Media Action

Δράση με χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Όλ@ τ@ νευροδιαφορετικ@ καλούνται να μοιραστούν ένα μήνυμα και/ή μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη μέρα. Γιορτάστε τη νευροαπόκλισή σας από την νευροτυπικότητα. Γιορτάστε τη νευροετερότητα. Γιορτάστε τη φάση σας, με το δικό σας τρόπο! Και για όσ@ αγαπούν έναν νευροδιαφορετικό άτομο, ενήλικο/η ή παιδί: γιορτάστε τους με ένα θετικό μήνυμα σήμερα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό για τα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας: μοιραστείτε, με το τρόπο σας.

ΜΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΝΕΥΡΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ – 16 ΙΟΥΝΙΟΥ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | International Keynote

Κεντρική παρουσίαση | Main Keynote

Κάθε χρόνο, μία/ένα/ ένας τολμηρή/ό/ός πρωτοπόρα/ο/ος του κινήματος της νευροδιαφορετικότητας μοιράζεται μια κεντρική παρουσίαση. Φέτος έχουμε την τιμή να μιλήσει η Δρ. Samantha Hiew. Η γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η αγγλική γλώσσα. Τα τελευταία χρόνια, τις παρεμβάσεις τους μοιράζονταν συνήγοροι του κινήματος της νευροποικιλότητας, όπως οι Lyric Rivera, Judy Singer, Nancy Doyle και Jessica McCabe. Στην 7η χρονιά εορτάσμού του Neurodiversity Pride Day, μία νέα πρωτοπόρα θα μιλήσει και θα μοιραστεί. Η κεντρική ομιλία θα ανέβει στο youtube κανάλι του Neurodiversity Foundation.

Youtube channel

Πόροι | Resources 

Add your activity

On the ‘get in touch’ page, you can add your own activity to the public schedule of ND Pride. To add your event to ND Pride Greece, please contact the Greece Coordinator directly.

Download the logos and social media pack

Download the ND Pride logo’s and the social media pack with images in the Downloads page

Read about ND Pride Day

Read about Neurodiversity Pride Days at the FAQ page, or visit the pages of the 6 earlier editions.

Contact

If your organisation needs more information, send a mail to info@neurodiversityprideday.com.

Support the celebrations, create your own activity!

Find out more about the event

How to celebrate neurodivergent pride? 

Check out other ways to celebrate during Neurodiversity Pride Week

ND Pride 

Neurodiversity Pride Day: 16 June 2024.

ND Pride Week: 10-17 June 2024.

Activities

Activities

Add your activity

Event Calendar

Links

Stride Sports

Gather Presentation Room

Vr Pride Universe

Neurodiversity Education Academy

Neurodiversity Foundation

Editions

ND Pride 2023

ND Pride 2022

ND Pride 2021

ND Pride 2020

ND Pride 2019

ND Pride 2018

Information

Home

Contact

FAQ

Resources

Images Pack

en_USEnglish