ND Pride Groningen

Neurodiversiteitsdag Groningen 2024

Neurodiversiteitsdag – ND Pride Groningen

Neurodiversity Pride Day vieringen in Groningen op 16 Juni 2024.

De dag van Neurodiversiteit, Groningen

NEURODIVERGENT & TROTS DAAROP!

16 juni 2024 is de viering van de 7e Neurodiversity Pride Day. In Groningen vieren we deze dag van trots, voor alle neurodivergente mensen, voor de eerste keer in onze stad! Het leukste evenement voor neurodivergente mensen van het jaar! 

We gaan in het Sterrebos een leuk programma realiseren, met een informatiemarkt en optreden. Daarnaast hebben we ook plannen voor sport, het bezoeken van musea en een programma voor scholen.

Kom jij ook?

Informatie over 16 juni 2024

Wanneer: 16 juni 2024, De dag van de Neurodiversiteit, ook wel bekend als Neurodiversity Pride Day!

Waar: Sterrebos, Groningen. Groningen viert dit in 2024 voor het eerst!

Wat gaan wij doen: Neurodivergente kinderen, jongeren en volwassenen kunnen tijdens het evenement hun talenten laten zien. Beeldhouwen, zingen, dansen, toneel, kunst. Elke vorm is welkom! Een belevingsmuur prikkelt de zintuigen, de verschillende kunstwerken lonken en iedereen kan deelnemen aan de activiteiten die speciaal voor dit evenement worden ontwikkeld! En dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, met de vrolijke klanken van muziek op de achtergrond!

Wat gaan wij leren: Tijdens het evenement vertellen experts over de krachten achter neurodiversiteit en delen ze hun kennis. Daarnaast komt Wim Bouman vertellen over zijn boek: Krachtig anders leren en de methodiek die hij heeft ontwikkeld: Kernvisie. Educatiecentrum de Bostuin vertelt over de meerwaarde van buiten lesgeven. OTB Coaching vertelt wat de methodiek ‘Anders leren met honden/ paarden’ inhoudt en wat coaching met behulp van dieren voor je kan begrijpen. Daarnaast komt er een theatergroep voor jongeren met autisme een introductie geven en zijn er verschillende psychologen, ergotherapeuten en andere experts aanwezig voor vragen.

En jij? Heb je zelf speciale, gekke, leuke, mooie talenten of ken je mensen met talenten? Geef je dan snel op! Wil je op een andere manier een bijdrage leveren door middel van een sponsoring of donatie dan is dit meer dan welkom! Daarnaast zoeken we nog mensen die het leuk vinden om te helpen tijdens het evenement.

Wil je helpen, geweldig! Wil je liever ontspannen, kennis opdoen en leren over de krachten achter neurodiversiteit? Ook dan is dat super! 

 

Vier de dag op je eigen manier!

Iedereen welkom: Dit evenement is van alle markten thuis en georganiseerd voor jullie! Het evenement wordt zowel leuk en interessant voor kinderen, als voor ouders, hulpverleners en docenten. Iedereen is van harte welkom!

Daarnaast zijn er leuke activiteiten te doen en kun je socialiseren, genieten van muziek en opkomende talenten zien schitteren. Samen maken we de krachten van neurodiversiteit zichtbaar en laten wij onze stem horen in Groningen.

 

ND Pride Groningen

Wat kan je doen:

  • Bekijk hieronder het programma van 15:00 – 21:00, en bekijk ook de activiteiten van 15:05 – 19:00 en de deskundige experts die van 15:30 – 18:00 vragen beantwoorden.
  • Bekijk de algemene activiteiten pagina voor andere ideeen voor neurodivergenten, voor ND vrienden, en voor neuroinclusieve organisaties of bedrijven.
  • Bekijk de FamiLIEFDE pagina voor neurodiverse families.

 

Sidenote voor deelnemers:

Vind je het spannend om te komen of ben je bang dat het te druk is? Tijdens het evenement mag je zelf kiezen waar je aan mee wil doen. Je kunt er ook voor kiezen om een time-out te nemen van de muziek en activiteiten even je rust te pakken in de natuur. Niks moet, alles mag! Denk goed om jezelf en luister naar je lichaam. Rond het evenement is genoeg ruimte om in de natuur een rondje te lopen of tot jezelf te komen op een bankje. 

 

Meehelpen?

Projectleider van ND Pride Groningen is Iris de Ruiter. Neem contact op met iris@neurodiversiteit.nl voor vragen, suggesties en als je een goed idee hebt voor deze dag in Groningen. Voor algemene vragen kan je ook contact opnemen met info@neurodiversityprideday.com

Iris de Ruiter - ND Pride Groningen

Programma, Activiteiten en Experts –  Neurodiversiteitsdag

Activiteiten Groningen –  16 Juni 2024 | 15:00 – 21:00

ND Pride Groningen is gemaakt door & voor alle neurodivergente mensen. Iedereen, van elk neurotype, is welkom. Het is mogelijk dat het programma veranderd, op deze pagina staat de meest recente versie. 

Sterrebos Open - Start ND Pride Groningen| 15:00

Hapje & Drankje

Interactieve lezing educatiecentrum de Bostuin | 15:05 - 15:35

Deskundigen delen kennis | 15:30 – 18:00

Er zijn 8 experts die hun kennis delen: Elke kraam in het Sterrebos heeft een eigen onderwerp en expert. Mensen kunnen bij hen vragen stellen en kennis opdoen. De experts zijn: 

Wim Bouman, Oprichter van de Kernvisie en schrijver van het boek; Krachtig anders leren. Lees meer over Wim.
Marleen Bos en Tjark Bos, oprichters van Educatiecentrum de Bostuin. Hoe verbind je natuur met onderwijs? Lees meer over De Bostuin.
Theatergroep Vrijdag, Een theatergroep voor jongeren met autisme. Lees meer over Oog voor detail en theater groep Vrijdag.
Iris De Ruiter van OTB Coaching- Coachen met behulp van dieren en anders leren met paarden / honden.
Rebecca van Lieshout, Neurodiversiteit samengevoegd in een (Vrouwen)cirkel. Lees meer over Rebecca Gabriëlla van Lieshout .
❖ Ergotherapeut André Pan, PAN Dynamix, ADHD/ Neurodiversiteit gekoppeld aan kunst en theater Lees meer over deze activiteit .
Agnes Schilder, van Boven Het Maaiveld coaching. De talenten van hoogbegaafdheid.
Lees meer over deze activiteit.

Maddy Meijer & Karin Simonis-Wigbels spelen het Neurospicy Spel.  Meer informatie over het Neurospicy Bordspel
Karol en Lieke Schoutens psycholoog en onderzoeker, Divergentia. Autisme als multitalent. Over Divergentia .

Activiteiten | 15:05 – 19:00

,Iedereen kan deelnemen aan de activiteiten. Activiteiten staan in teken van ieder zijn eigen belevingswereld en de verschillen. De activiteiten zijn:

Collectief kunstwerk
Samen maken wij een kunstwerk wat kracht uitstraalt.

Belevingsmuur
Waar je zintuigen worden geprikkeld en de belevingswereld van neurodiversiteit centraal staat.

Fidget gadgets
Er zullen verschillende gadgets aanwezig zijn die neurodiverse mensen kan helpen. Bezoekers kunnen kennis maken met de gadgets en ze uit proberen.

Spel: superkrachten voor je hoofd
Met Superkrachten voor je hoofd: De game, ga je aan de slag met de gebruiksaanwijzing van je hoofd en train je de skills waar je gelukkig van wordt. Leer beter omgaan met schaamte, hoe je vriendelijkheid als
superkracht inzet, en wat het verschil is tussen saboterende en helpende gedachten. Verzamel alle superkrachten en doe vette challenges.

Quiz en andere spellen
Tijdens het evenement kan er een quiz, verschillende spellen en woordzoekers gespeeld worden.

Samen muziek
Muziek en kunst worden in deze activiteit samengevoegd. Tijdens deze activiteit worden het verschil tussen belevingswerelden zichtbaar.

Sportverenigingen
Er zal een tafel aanwezig zijn waarop informatie ligt van verschillende sporten en verenigingen in Groningen. Deze organisaties hebben kennis van neurodiversiteit zetten zich in om sport inclusief te maken voor iedereen.

Dansen – Ilse Oversier en The Highland Sell-Outs
Vanaf 1900 maken de lezingen plaats voor muziek en kun je je laten mee voeren door de prachtige klanken van de muziek.

Samen in contact
Tijdens het evenement kan je elkaar leren kennen en nieuwe contacten leggen.

Vrouwen neurodiversiteitcirkel
Doormiddel van een vrouwencirkel creëert Rebecca een plek waar je in alle rust en warmte samenkomt. Hier kunnen je vertragen en luisteren naar jezelf en elkaar. Leer meer over je eigen neurodiversiteit en de onbewuste krachten die je bij je draagt.

Theatergroep Vrijdag
Theatergroep vrijdag zal op twee verschillende tijden een introductie geven op het podium. Hierna gaan ze in kleine groepjes workshop geven, die inzicht geeft in jezelf, de mogelijkheden die deze groep biedt en de talenten die je bezit. Wil je aan een van de groepen mee doen, dan kun je je hiervoor opgeven. Mail naar iris@neurodiversiteit.nl of schrijf je in bij de organisatie tijdens het evenement.

Brein activiteit
P.A.N. Dynamix geeft op een interactieve manier, in de natuur inzicht in hoe je brein werkt en wat hij precies voor je doet.

Let op: Activiteiten kunnen in Sterrebos zijn, maar ook in het gebied rondom de muziekkoepel.

Theater Groep Vrijdag | 15:40 - 15:55

Theater voor autistische jongeren. Wil je mee doen aan deze activiteiten? Geef je dan snel op! Activiteiten worden in kleine groepjes gehouden van max 10 personen.

Interactive lezing Wim Bouman | 16:00 - 16:45

Wim Bouman vertelt over de kernvisie, “krachtig anders leren” en waarom sommige kinderen op een andere manier leren.

Theater Groep Vrijdag | 17:00 - 17:15

Theater voor autistische jongeren. Wil je mee doen aan deze activiteiten? Geef je dan snel op! Activiteiten worden in kleine groepjes gehouden van max 10 personen.

OTB Coaching met dieren | 17:20

Uitleg coaching met behulp van dieren

Ervaringsdeskundigen aan het woord | 17:30 - 17:45

Met Sebastiaan Hidding, Oprichter van The Highland Sell-outs & Iris de Ruiter, Eigenaar van OTB Coaching

Stembevrijding sessie | 19:00 - 20:00

Muziek | The Highland Sell-outs | 20:00 - 20:55

Afsluiting Evenement | 21:00

Na een bijzondere dag, zullen we rond 21:00 dit evenement met elkaar afsluiten. 

Over Sprekers en Activiteitenorganisatoren

Over Rebecca Gabriëlla van Lieshout

Ik zie de wereld als een plek waar het leven hard en ingewikkeld kan zijn en men snel uit contact raakt met zichzelf. Op deze plek hoop ik mensen te herinneren aan liefde, vrijheid en veiligheid. Ik wil mensen liefhebben en ze leren lief te hebben, om zo samen liefde te verspreiden als een wolk die steeds groter wordt om de wereld te omarmen.

Doormiddel van vrouwencirkels, tantra en coaching bied ik mensen een veilige plek om verbinding te maken met zichzelf en anderen, waarbij neurodiversiteit vaak een belangrijk gespreksonderwerp is in het zelfonderzoek.
Warme groet, 

Over Wim Bouman

Wim Bouman (1957) is sinds 2004 jaar werkzaam als coach in het helpen van kinderen met leerproblemen. Daarvoor heeft hij 8 jaar lesgegeven op een HBO opleiding in Utrecht. Hij is ontwikkelaar van de Kernvisie methode, welke erop is gericht om kinderen, die leerproblemen

ervaren doordat zij een andere leerstijl hebben, neurodiversiteit, te helpen naar een andere leerstrategie.

Hierover heeft hij het boek ‘Krachtig anders leren’ geschreven.

De kennis is opgedaan, niet door de literatuur te bestuderen, maar juist vanuit de praktijk het gedrag en leergedrag van kinderen te bestuderen en te analyseren. Hij heeft inmiddels meer dan 1000 kinderen gezien en met hen zo’n 8000 uur doorgebracht. Hierdoor heeft hij op alle knelpunten, die kinderen ervaren, oplossingen gevonden om kinderen wel te laten leren, daar waar zij dachten dat zij het niet konden.

Kenmerk van de Kernvisie methode is dat de oorzaak van de leerproblematiek heel logisch wordt verklaard en dat er direct toepasbare oplossingen worden aangeboden, welke leiden tot direct meetbaar resultaat.

Een recent onderzoek vanuit het leerlingvolgsysteem van cliënten, laten resultaatstijgingen zien tussen de 35% en 40%. Dit betekent dat leerlingen hoger gaan uitstromen en er minder zorgleerlingen zullen zijn.

Jaarlijks leidt hij 85 nieuwe coaches op. Dit zijn kindercoaches, leerkrachten, Intern begeleiders, remedial teachers , orthopedagogen en psychologen.

De door Wim Bouman ontwikkelde opleiding tot Kernvisiecoach is beproefd en doorleefd en leidt tot enthousiaste cursisten, die er direct in de praktijk mee aan de slag gaan.

Op http://www.kernvisiemethode.nl vindt u uitgebreide informatie omtrent de Kernvisie methode.

Pan Dynamix door André Pan

Neurodiversiteit – jouw superkracht

Wat hebben Batman en Ladybug gemeen?

Ja, zij hebben super vette outfits, maar er is nog iets: beide hebben twee identiteiten.

Afhankelijk van hun omgeving kiezen zij om als een superheld te schitteren of juist als grijs muisje in de massa te verdwijnen.

Herken jij dat? Ben jij op je werk of school vaak het grijs muisje of de gekke Harry? En waar laat je je superkrachten wel zien? En wat zijn je superkrachten?

Al op jonge leeftijd merkte ik op dat ik omgeven was van mensen die net niet helemaal in het standaard plaatje passen – neuro divergente of neuro atypische mensen. Het zijn mensen die mij altijd hebben aangetrokken door haar kleurrijke persoonlijkheid, welke tint dan ook. Hun “beperking” of “gekte” zag ik snel meer als hun superkracht. Het werd zo vertrouwd dat ik er zelfs mijn werk van maakte; als ergotherapeut, coach en kunstenaar. Hierdoor kwam ik in contact met honderden mensen uit de hele wereld, met hun verhalen, culturen en manieren om met hun superkracht om te gaan. Uit hun verhalen, wetenschap en mijn eigen neurodiversiteit heb ik mijn superkrachten leren kennen en bewust in te zetten.

Op de Neurodiversity Pride Day wil ik graag kort mijn verhaal met jullie delen en wellicht inspireren de superkracht in jullie “beperking” te herkennen en te bekrachtigen.

Ook wil ik met de kinderen (of kind geblevenen) op die dag spelenderwijs de werkwijze van ons brein beter begrijpen; en begrijpen bedoel ik ook wel letterlijk. Met al ons zintuigen gaan we in het Sterrebos op avontuur om beter te begrijpen en ook aan anderen uit te leggen wat er allemaal in ons hoofd gebeurt.

Neurospicy Bordspel met Maddy & Karin

Met Karin & Maddy

Neurospicy!!

Wij zijn Maddy en Karin en non-stop omringd door neuro-spicy mensen met en zonder diagnose. Maddy heeft ADHD en Karin is volgens haar echtgenoot zo spicy dat ze er in de GGZ niets van hebben kunnen maken.

We delen onze liefde en kennis en vooral ervaring met anders werkende breinen zoals autisme of te wel mensen met een A-Typische Ontwikkeling (ATO).

Maddy doet het in haar coach/trainers bedrijf De Denkmee`er voor werk-gerelateerde vraagstukken en jobcoaching en Karin in Mooi! Lifecoaching voor ouders die zelf autisme hebben.

We weten dat iedereen met en zonder diagnose een eigen manier heeft om het leven vorm te geven en leefbaar te houden. Om nieuwsgierig te zijn naar elkaar spelen we een bordspel dat inzicht geeft in hoe iedereen zijn eigen shit oplost. En wie weet hoor je hele goede ideeën van je medespelers die jezelf kan gebruiken.

Wij weten ook niet alles maar we weten wel dat we met zijn allen meer weten dan alleen.

Maddy & Karin

www.denkmeeer.nl
www.mooilifecoaching.nl

Over De Bostuin

Informatie

Wat als leren niet je sterkste kracht is en de natuur je vriend?

Educatiecentrum de Bostuin beschikt over 3.0 hectare achter het woonhuis van Marleen en Tjark. Achteraan is het (voedsel)bos gelegen. In het bos worden groene lessen gegeven, bijvoorbeeld kriebelles of het plukken van pruimen. Ok zijn er verschillende moestuinen en een kas. Er is een groot speel leerplein en daarnaast kleinvee en paarden.

Bij educatiecentrum de Bostuin koppelen we onderwijs aan de natuur, zodat de kinderen een kans krijgen om uit te blinken in de praktijk. Gewoon doen het kan!

Bij educatiecentrum de Bostuin mag je zijn wie je bent. Het is heerlijk als je zowel letterlijk als figuurlijk de ruimte krijgt. Dit is een van de kernwaarden zowel voor onze medewerkers en stagiaires als onze bezoekers.

Wij gebruiken taal en rekenen als middel voor onze lessen en niet als doel. Voor leerlingen kan dit van essentieel belang zijn waardoor zij vaardigheden laten zien die op school niet uit de verf komen. Daarom is het ook van grootste belang dat de lesgevende docent betrokken is bij de voor en na bespreking van de les en actief meedoet en observeert tijdens de les.

Bij de bostuin leer je over de natuur en al het moois wat het te bieden heeft, vaak gekoppeld aan seizoen. Wij doen dit door middel van sporenonderzoeken, de voedseltuin en het maken van gerechten. In samenwerking met onze partners o.a Alliantie schooltuinen, Jong leren eten en Waterschap Hunze aa`s geven we kennis aan kinderen op een creatieve manier. Want zeg nou zelf, vroeger vonden wij het ook vreselijk om stil te zitten in de bankjes. Er zijn een heleboel kinderen die leren op een andere manier en uitblinken wanneer theorie aan de praktijk gekoppeld wordt. En dat is juist wat wij belangrijk vinden. Dat elk kind/mens zichzelf mag zijn en eigen interesses kan ontwikkelen.

Naast de lessen op de Bostuin komen we ook op locatie, dat kan buiten bij de eigen school zijn of buiten activiteiten in de buurt van de school.

We kunnen er nog veel meer over vertellen maar kom het lekker ervaren bij de Bostuin zelf of lees en kijk eens rond op onze site

http://www.educatiecentrumbostuin.nl

Na een bijzondere dag, zullen we rond 21:00 dit evenement met elkaar afsluiten. 

Over Divergentia

Wij zijn Karel Jan en Lieke Schoutens, vader en dochter. Karel Jan is geestelijk verzorger, organisatiepsycholoog en begeleidt al 30 jaar mensen met levensvragen. Lieke is omgevingspsycholoog en ervaringsdeskundige op het gebied van autisme. Samen hebben wij een organisatieadviesbureau dat zich richt op neurodiversiteit op de werkvloer. Denk hierbij aan het toegankelijker maken van de werkomgeving voor mensen met ADHD, ADD, ASS en dyslexie.

Op persoonlijk en professioneel vlak hebben wij gemerkt dat onnodig veel neurodivergente mensen thuis zitten of niet optimaal functioneren op hun werk. We zijn ervan overtuigd dat daar met kleine aanpassingen grote verschillen in gemaakt kunnen worden. Daar willen wij werkgevers graag mee helpen.
Met Divergentia geven we allerlei workshops over neurodiversiteit en autisme, we doen intern onderzoek bij organisaties naar de staat van neuro-inclusiviteit en toegankelijkheid, we voeren adviesgesprekken met werkgevers, en we bieden levensloopbegeleiding aan mensen met autisme.

Werk jij in een organisatie die wel wat neuro-inclusiever mag, of heb je vragen over neurodiversiteit en werk? Loop dan gerust langs onze kraam om een praatje te maken.

Over Oog voor detail

De theaterroute Oog voor detail is gericht op jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 23 jaar met autisme of een diagnose die je neurodivergent kunt noemen, zoals ADHD, ADD, ASS, hoogsensitiviteit, dyslexie en hoogbegaafdheid.
In de cursus draait het om acteren. Hoe verander je bijvoorbeeld in iemand die heel anders is dan jij, maar blijf je toch geloofwaardig spelen? Je leert improviseren en basistechnieken om tot spel te komen. Ook ga je aan de slag met teksten en leer je de mogelijkheden van je lichaam en stem kennen.
We werken met kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers en er sluit een pedagoog aan bij de lessen, waardoor er meer persoonlijke aandacht en afstemming mogelijk is.
Maar net als alle andere cursussen bij VRIJDAG draait ook deze cursus om uitdagen, experimenteren, acteren, theater én plezier maken.
Tijdens de dag van de neurodiversiteit kan je kennismaken met de docent van de route en de pedagoog. Zij zullen een korte oefening doen vanaf het podium en vervolgens in kleine groepjes kort werken om een indruk te geven van de lessen.
Voel je vrij om lekker mee te doen en vragen te stellen over de route.

Boven Het Maaiveld coaching

Op een dag ontdek je dat je hoogbegaafd bent, bijvoorbeeld doordat je kinderen hoogbegaafd blijken te zijn of dat iemand je herkend als hoogbegaafd. In één keer valt er veel op zijn plaats. Die keren dat je je onbegrepen voelde als een idee dat je aandroeg, niet op waarde werd geschat, anderen het te snel, te veel of jou te veeleisend vonden. De ergernis, de frustratie die dat bij jou oproept. Wat zou het dan mooi zijn om te weten hoe je je hoogbegaafdheid zo kan inzetten dat anderen je wèl kunnen horen en zien.

Wij zijn Agnes Schilder en Nelly Hazen. In ons werk als trainer, coach en docent in het hoger onderwijs komen we die frustratie vanwege onbegrip steeds vaker tegen. En toen we vervolgens enkele hoogbegaafdheidscafés in Groningen organiseerden, begrepen we steeds beter waar je dagelijks tegenaan loopt als je hoogbegaafd bent.

Boven het maaiveld coaching was een ingeving. We hoorden zó vaak hoe lastig het is om te beschikken over zo’n uitzonderlijk talent. Immers: je hoofd boven het maaiveld uitsteken, dat doe je nu eenmaal niet in Nederland. Maar het kán wel. Daar zijn we van overtuigd. Het vergt luisteren. Het vergt de wil om elkaar te verstaan en te begrijpen.

Onze missie is het verbeteren van het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen. Dat doen we door coaching en ondersteuning te bieden aan volwassenen die zelf hoogbegaafd zijn of het vermoeden hebben hoogbegaafd te zijn. En door informatie te geven. In lezingen, voor mensen met en zonder voorkennis op dit gebied. Of in gesprekken met professionals die ons raadplegen met vragen over hoe hoogbegaafde volwassen kunnen floreren en tot bloei kunnen komen.

Op deze neurodiversity pride day zijn we aanwezig om aandacht te vragen voor hoogbegaafdheid. Op de tafel vind je vele boeken over hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Misschien heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig: kom langs en laten we in gesprek gaan.

Aanvullende Informatie

Voeg je activiteit toe

Op de “Contact” pagina, staat een mogelijkheid om je activiteit toe te voegen  aan de publieke agenda van ND Pride. Om je programma onderdeel toe te voegen aan het ND Pride Groningen programma, neem direct contact op met projectleider Iris De Ruiter.

Download de logos

Download de ND Pride logo’s en social media pack op de Downloads page

Lees meer over ND Pride Day

Lees meer op de FAQ page, of bekijk de paginas van de 6 eerdere versies.

Contact

Als je meer informatie zoekt over de organisatie achter dit wereldwijde event, stuur een mail naar info@neurodiversityprideday.com.

Omarm je andersheid, vier neurodiversiteit!

Vragen?

ND Pride Groningen is gemaakt vanuit:

De Neurodiversiteitsdag Groningen is financieel mogelijk gemaakt door:

How to celebrate neurodivergent pride? 

Check out other ways to celebrate during Neurodiversity Pride Week

ND Pride 

Neurodiversity Pride Day: 16 June 2024.

Neurodiversiteitsweekend – ND Pride Leiden: 14-16 June.

ND Pride Week: 10-17 June 2024.

Activities

Activities

Add your activity

Event Calendar (unpublished)

Links

Stride Sports

Gather Presentation Room

Vr Pride Universe

Neurodiversity Education Academy

Neurodiversity Foundation

Editions

ND Pride 2023

ND Pride 2022

ND Pride 2021

ND Pride 2020

ND Pride 2019

ND Pride 2018

Information

Home

Contact

FAQ

Downloads

Resources

Images Pack (unpublished)

en_USEnglish